Ook dit jaar proberen we weer zo veel mogelijk donateurs te werven die onze deelname aan de Roparun 2015 financieel willen steunen. Velen van u hebben hieraan de afgelopen jaren een steentje bijgedragen. Ook dit jaar kunt u ons te helpen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen. Het is mogelijk vast lid te worden van de Club van Duizend, waarmee u jaarlijks automatisch € 10,00 doneert aan team Zeparo. Wilt u zich niet voor langere tijd vastleggen, dan kunt ook eenmalig, alleen voor dit jaar  lid worden van de Club van Duizend van team ZePaRo.

Voorbeeld lotEr zijn veel manieren om lid te worden:
•U betaalt contant aan één van onze deelnemers
•U vult een incasso formulier in voor automatische afschrijving van uw rekening en levert dat formulier in bij een van onze deelnemers (voor jaarlijkse of eenmalige deelname).
•U schrijft het bedrag zelf over naar de rekening NL15RABO0375002367 van Stichting Zeparo. Vermeld hierbij wie u sponsort.

Elk lid van de Club van Duizend, krijgt een gratis lotnummer toegewezen voor de grote Roparun loterij. Deze loten worden door team ZePaRo beheerd, zodat er geen loten kwijt raken of verwassen worden, wat in het verleden al enkele malen is gebeurd. Uw lotnummer kunt u terugvinden op de site van ons team: www.teamzeparo.nl  op de pagina’s Club van 1000. Hier staan twee overzicht, één gesorteerd op naam en één gesorteerd op lotnummer.

Ook kunt u ondersteunen door direct bij de Roparun organisatie op naam van Team Zeparo of op naam van één van onze deelnemers geld over te maken.

Dit kan via www.roparun.nl/teams/2015/70

2 thoughts on “CLUB VAN DUIZEND

  1. Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op voor deze club van 1000?

Comments are closed.