Ben je sportief en vind je het leuk om samen met andere kinderen hard te lopen? Misschien win je zelfs wel een prijs als je heel snel bent.logo_zeparo_groen

Zeparo organiseert voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar zaterdagochtend 18 juni de jaarlijkse Jan Visser Kidsrun. Kinderen van 6, 7 en 8 jaar kunnen meedoen met de loop over 1.000 meter. Kinderen van 9 t/m 12 jaar lopen de 1.500 meter. De snelste drie kinderen in de eigen leeftijdscategorie ontvangen een beker. Alle kinderen die meedoen krijgen een medaille.

De start vindt plaats bij het roeibaangebouw aan het Nely Gambonplein 1 in Zevenhuizen. Startnummers kunnen tot voor de start gekocht worden in het roeibaangebouw. De kosten voor de Kidsrun zijn €2,50. De opbrengst gaat naar het goede doel van Zeparo (Roparun).

Voor ouders en bekenden is het dit jaar erg leuk om naar de Kidsrun te komen kijken, want de kinderen lopen 2 of 3 rondjes voor het roeibaangebouw. Ze komen dus lekker vaak voorbij. Ouders kunnen vanaf 11 uur starten bij de Paul & Paul Lions Rottemerenloop.

De Jan Visser Kidsrun is een onderdeel van het Rottemeren Midsummer Event. logo_midsummer_event