Op zaterdag 18 juni start weer de 27e Lions Rottemerenloop. Dit jaar met veel vernieuwingen. We zijn heel blij met een sponsor namelijk PFlyer_lionsloop_2016aul & Paul Kozijnen en Zonweringen uit Bergschenhoek. Het parcours is helemaal vernieuwd, de start is niet meer in het centrum van Zevenhuizen maar bij de Willem Alexander Roeibaan. In het roeibaangebouw hebben we alle  faciliteiten voor de loop zoals inschrijving en kleedruimtes direct bij de start/finish. De loop is onderdeel van het Rottemeren Midsummer Event wat betekent dat er hier op deze dag nog vele andere leuke activiteiten te beleven zijn.

Wat niet is veranderd, is dat de loop gaat door het mooie natuurgebied langs de Rottemeren en gestart kan worden op de afstanden: 5 ,10 en 15 km. De start is om 11:00 uur en het startschot wordt dit jaar gegeven door voetballer Glenn Helder. Ook is er weer om 10:00 uur de Jan Visser Kidsrun met de afstanden 1000 en 1500 meter.

Informatie: www.lions.nl/zevenhuizen en lionsloop@gmail.com
Voorinschrijving via www.lions.nl/zevenhuizen
Inschrijving: 09:00 -10:30 uur, Willem Alexander Roeibaan, Nelly Gambonplein 1, 2761 EH Zevenhuizen
Aanwezig: kleedruimte, EHBO, douche gelegenheid, kantine
Inschrijfgeld: €10,00

Opbrengst: Team Zeparo, Stichting Buddies, Stichting Kinderhulp Roemenië en het Leontienhuis.