Hou je van hardlopen en fietsen? Heb je zin om als duo een rondje Zuidplas te doen? Niet om de snelheid, maar voor de fun, dus met gezellige tussenstops bij de lokale horeca?

Tijdens de Funrun op zaterdag 18 April 2020 vind je het allemaal.

Wat is de Funrun?
Funrun Zuidplas doe je samen. De een fietst, de ander loopt hard. Wanneer je wisselt, bepaal je zelf. Zo volbreng je samen de schitterende route. Onderweg kun je met je consumptiebonnen terecht bij meerdere lokale horecagelegenheden. De Fun staat voorop. Een medaille verdien je als je samen 21,1 of 38 km af legt.

De route
Het parcours voert je via voornamelijk fietspaden en rustige wegen langs de Rottemeren, polders, dijken en de Zuidplasdorpen Zevenhuizen, Moerkapelle, Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel. Zuidplas bestaat dit jaar tien jaar en dat geeft de Funrun een extra feestelijk tintje.
De route is uitgepijld en beschikbaar als gpx bestand (meer info volgt op deze site ). Op onoverzichtelijke punten zijn verkeers- regelaars aanwezig. Omdat het parcours niet is afgezet, gelden de gebruikelijke verkeersregels. Start en Finish zijn bij Recreatiepark De Koornmolen, Tweemanspolder 6a in Zevenhuizen.
Omkleden en douchen kan bij Beweegpunt Bas op dezelfde locatie. Er wordt vanaf 10.00u gedoseerd gestart.

Hoe kan ik inschrijven?
Inschrijven kan tot 11 april via www.inschrijven.nl . Je schrijft je in per duo.
De kosten bedragen per duo €55,- voor de 21.1 km (Halve Marathon) en €60,- voor de 38 km. Dit is inclusief consumptiebonnen en medaille. Massage na afloop kost €10,- per 20 minuten.


Goede doel
Team Zeparo Roparunteam (70) organiseert de Funrun Zuidplas om geld in te zamelen voor de Roparun. In 2020 legt Team Zeparo voor de 16de keer de afstand van 520 km af. Ook de opbrengst van de Funrun wordt volledig gebruikt om projecten te financieren die het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, veraangenamen.
Als extra inzamelingsactie biedt Zeparo jou de kans om je heerlijk te laten masseren na afloop van de Funrun. Voor € 10,- worden benen in 20 minuten los gemasseerd. De opbrengst hiervan gaat volledig naar de Roparun. Je kunt bij jouw inschrijving aangeven of je van de massage gebruik wilt maken.
Wie Team Zeparo een warm hart toedraagt kan altijd een vrijwillige bijdrage doen via de site.

Partners
Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Zuidplas, Rabobank Dividendfonds, Beweegpunt Bas, Recreatiepark De Koornmolen.