Beste ZePaRo supporter,

Team Zeparo heeft inmiddels al 12 jaar meegedaan aan de Roparun, de non-stop estafetteloop van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Twee jaar heeft Zeparo vanuit Hamburg naar Rotterdam gelopen maar net als vorig jaar hebben we weer voor Parijs gekozen.

Maar vanuit welke plaats ook, het doel blijft geld bijeen te brengen ten behoeve van mensen met kanker en hun familie. Met dit geld is het mogelijk deze mensen, in een moeilijke periode extra steun te bieden, onder het motto:

Voeg leven toe aan de dagen, waar geen dagen toe te voegen zijn aan het leven.

Velen van u hebben hieraan de afgelopen jaren een steentje bijgedragen. Ook dit jaar is het weer mogelijk ons te helpen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen. Het is mogelijk vast lid te worden van de Club van Duizend, waarmee u jaarlijks automatisch € 10,00 doneert aan team Zeparo. Wilt u zich niet voor langere tijd vastleggen, dan kunt ook eenmalig lid worden van de Club van Duizend van team ZePaRo. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen en in te leveren bij een van de Zeparo leden.

 

Elk lid van de Club van Duizend, krijgt een gratis lotnummer toegewezen voor de grote Roparun loterij. Deze loten worden door team ZePaRo beheerd, zodat er geen loten kwijt raken of verwassen worden, wat in het verleden al enkele malen is gebeurd. Uw lotnummer kunt u terugvinden in de subpaginas van deze pagina.

Al vast bedankt voor uw steun, Team ZePaRo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.