Beste ZePaRo supporter,

Team Zeparo neemt sinds 2005 deel aan de Roparun, de non-stop estafetteloop van Parijs/Bremen naar Rotterdam.

Maar in welke plaats ook gestart wordt, het doel blijft geld bijeen brengen voor mensen met kanker en hun familie. Met dit geld kunnen deze mensen, in een moeilijke periode extra steun krijgen, onder het motto:

Voeg leven toe aan de dagen, waar geen dagen toe te voegen zijn aan het leven.

Velen van u hebben hieraan de afgelopen jaren een steentje bijgedragen. Ook dit jaar is het mogelijk ons te helpen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen. Door vast lid te worden van de Club van Duizend, doneert u jaarlijks automatisch € 10,00 aan team Zeparo. Wilt u zich niet voor langere tijd vastleggen, dan kunt ook eenmalig lid worden van de Club van Duizend van team ZePaRo. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen en in te leveren bij een van de Zeparo leden.

Elk lid van de Club van Duizend, krijgt voor elke tien euro donatie een lotnummer toegewezen voor de grote Roparun loterij. Deze loten worden door team ZePaRo beheerd, zodat er geen loten kwijt raken of verwassen worden, wat in het verleden al enkele malen is gebeurd. Uw lotnummer vindt u terug op de subpaginas van deze pagina.

Alvast bedankt voor uw steun, Team ZePaRo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.